Славия приема Лудогорец в предпоследния мач от efbet Лига за календарната

...
Славия приема Лудогорец в предпоследния мач от efbet Лига за календарната
Коментари Харесай

Лудогорец с предпоследен тест за годината, Славия ще опита да спре орлите да зимуват на върха

Славия приема Лудогорец в предпоследния мач от efbet Лига за календарната година. Двубоят е един от отсрочените на " орлите " и е с начален час 15:00.

Мачът от петия кръг на шампионата по стратегия трябваше да се играе при започване на август, само че в последна сметка ще се организира през днешния ден. След няколко дни пък Лудогорец ще изиграе и последния си отсрочен дуел - семейството на Левски от шестия кръг, с което ще се постави завършек на родния шампионат за 2022 година.

Към момента Славия заема пето място в класирането с актив от 32 точки. При победа през днешния ден обаче " белите " могат да се изкачат една позиция по-нагоре, където сега е Локомотив (Пловдив) с 33.
 Добра вест за Лудогорец преди мача със Славия
Добра вест за Лудогорец преди мача със Славия

Ето каква е тя

Лудогорец от своя страна все още е с 39 точки на втора позиция - на пет от водача ЦСКА, който обаче е с два мача повече. Ако не успее да вземе победа отборът от Разград сигурно няма да зимува преди всичко в класирането за първи път от много години насам.

През предишния сезон двата отбора изиграха три мача. Славия взе победа с 1:0 през есента, а Лудогорец взе реванш с 3:1 напролет. В първата шестица отборите още веднъж се срещнаха, като тогава " орлите "  спечелиха безапелационно с 4:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР